Vakantiepark met groepsaccommodatie

Vind hier een vakantiepark met groepsaccommodatie.

Veelal goedkoper dan een particuliere groepsaccommodatie huren en bijna altijd met meer faciliteiten en indoor- en outdoor voorzieningen. Wij leggen hier graag uit wat de voordelen zijn van het huren van een groepsaccommodatie of groepsvilla op een groot vakantiepark. Zie bijvoorbeeld de groepsaccommodaties Center Parcs of die op de kleinschalige vakantieparken.

landal groepsaccommodaties banner

Waarom kiezen voor een vakantiepark met groepsaccommodatie?

Als je een goedkope groepsaccommodatie zoekt, zou je misschien niet als eerste denken aan een vakantiepark met groepsaccommodaties. Maar omdat 9 van de 10 groepsaccommodaties in Nederland en België gehuurd worden in het kader van een vrienden- of familieweekend en er meestal activiteiten gekoppeld worden aan zo een groepsuitje, is het toch wel duidelijk waarom groepsaccommodaties op de groteren parken zo in trek zijn. Je krijgt veel voor “weinig”.

plezier op de glijbaan vakantiepark

Faciliteiten park

Eenmaal op het park aangekomen, kan je als familie- of vrienden groep gebruik maken van alle faciliteiten van het park. Niet alleen van het zwembad of sauna maar ook van de mogelijk aanwezige indoor speeltuin, tennisbaan, squashruimte, bowlingbaan, bar, fitness ruimte en wat zoal meer aanwezig kan zijn op een groot vakantiepark. Een vakantiepark met groepsaccommodatie kan praktisch en goedkoper zijn.

Niet voor hele grote groepen

Aan het huren van een groepsaccommodatie op een vakantiepark kleeft tenminste één groot bezwaar. Groepsaccommodaties op vakantiepark ketens zoals van Landal, van Center Parcs of Roompot zijn meestal maar geschikt voor groepen tot 12 á 14 personen. Soms kan je op zo een park een goedkope groepsaccommodatie 18 personen huren

groepsfoto accommodatie 40 personen

Goedkope groepsaccommodatie 24 tot 30 personen

Soms vind je een vakantiepark met goedkope groepsaccommodaties tot 24 of 30 personen. Zodra je echter een echt grote groepsaccommodatie Nederland of België wilt huren, ben je aangewezen op particuliere groepsaccommodaties. Dat kan ook een grote en goedkope vakantieboerderij zijn.

Bij welke vakantiepark keten een goedkope groepsaccommodatie huren?

Welke vakantiepark ketens bieden nu goedkope groepsaccommodaties met de nodige voorzieningen en faciliteiten aan? Welke parken in Nederland of België hebben bijvoorbeeld voorzieningen zoals subtropisch zwemparadijs en indoor speeltuin? Welke parken zijn wat eenvoudiger van opzet en meer op natuurbeleving en mindere op wellness gericht?

genieten in prive binnenzwembad

Géén eenduidig antwoord

Daar valt géén eenduidig antwoord op te geven. Vakantieparken met subtropisch zwembad verhuren niet altijd goedkope groepsaccommodaties en kleinschalige parken met groepsaccommodatie kunnen ook de nodige indoor faciliteiten hebben. Het is dus maar net wat de aanbiedingen zijn op een vakantiepark met groepsaccommodatie.

grote groepsaccommodaties banner